• slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
  • slider

Ценовник на деривати

Еуросупер БС 98

67.00

Еуросупер БС 95

65.00

Еуродизел

52.00

Еуродизел БС

52.00

ТНГ

33.00

Преработката на нафтата опфаќа процеси при кои од нафтата се отстрануваат механичките и другите примеси, издвојувајќи поединечни фракции и ...

Прочитај повеќе

РТ ПЕТРОЛ Деривати кои ве одржуваат во движење

РТ Петрол 1

Лоцирана на ул. Првомајска бб е прво отворена бензиска станица во склоп на нашата компанија. Постои и добро снабден маркет во чиј асортиман напроизводи освен основните дериватни горива и мазива постојат и кондиторски производи. Бензиската станица ги исполнува сите виско квалитетни стандарди за продажба нагориво а истовремено овозможува брза и квалитетна услуга.

РТ ПЕТРОЛ 2

Лоцирана на автопатот Гевгелија-Скопје, кај месноста Смоквица веднаш предодносно после граничниот премин со соседна Грција. На секоја бензиските пумпи постои одличен ресторан и добро снабден маркет. Бензиската станица ги исполнува сите виско квалитетни стандарди за продажба нагориво а истовремено овозможува брза и квалитетна услуга. Во склоп набензиските има тушеви и тоалети кои ги исполнуваат сите стандарди и во кои хигиената е на исклучително високо ниво. Бензиската станица располага со 12.000м2 паркинг за камиони и простор за паркирање на 40 лесни возила.

РТ ПЕТРОЛ 3

РТ Петрол 3 е најново изградената бензиска станица која е лоцирана на автопатот Скопје-Гевгелија, кај месноста Смоквица веднаш пред односно пред граничниот премин со соседна Грција. Бензиската станица, исто како иостанатите две станици, располага со одлично снабден маркет и ресторан. Персоналот кој работи на истите овозможува брза и квалитетна услуга. На Бензиската станица можете во секое време да земете одмор од вашето патување, истовремено користејќиги нашите беспрекорни услуги, како и пријатната атмосфета дополнета со пријатен екстериер кој вклучува пространо зеленило и фонтани. Бензиската станица располага со паркинг од 7.500м2, расположлив за паркирање на десетина камиони и 20 лесни возила.

Нафтено депо Брз и сигурен транспорт на нафтени деривати

РТ ТРАНС ЛОГИСТИК депото за нафтени деривати се наоѓа во с.Ржаничино – Трубарево. Објектот е изграден според најсовремените стандарди, кои целосно ги исполнуваат сите услови за складирање и големопродажба на нафтени деривати. Терминалот за товарење и растоварање на цистерните се простира на голема површина, која овозможува голем и брз проток за прием и издавање на гориво. Дознајте повеќе за нафтеното депо тука

Back to Top